Om oss

Vår Passion hjälper dig att släppa bra programvara av hög kvalitet och vi har expertis och erfarenhet för att få det att hända.

Test4Quality startades 2010 med huvudkontor i Stockholm, men i dag är våra konsulter verksamma över hela landet. Våra konsulter brinner för utveckling, testning & Kvalitetssäkring, är certifierade, kompetenta och sätter alltid kunden i fokus.

Vi har varit i konsultbranschen i över tio år och har perfektionerat vår process, Så du kan vara säker på att du fattar rätt beslut när du väljer T4Q som ditt konsultföretag

Vi låser oss inte in i en specifik bransch, utan arbetar med kunder i olika branscher. Baserat på kundens specifika behov skapar vi flexibla lösningar anpassade efter varje kund.

 

 

 

Vår vision

Vår vision är att skapa landets bästa arbetsplats för de bästa konsulterna och att bli världens mest pålitliga och största konsultföretag

Vårt uppdrag

Hjälp kunder att lösa komplexa testproblem med vår teknikkompetens Skapa en passionerad organisation som skapar värde för kunder, anställd.

Våra värderingar

Frihet under ansvar är en av våra viktiga värderingar. Att ha valfrihet och kunna skräddarsy ett arbetsliv baserat på karriärmålen.

Senaste bloggar

Topp 10 mobila testverktyg under 2019

Test av mobilapplikationer är processen där applikationer som är designade och utvecklade för mobila enheter (smartphones, surfplattor eller telefoner) testas för dess funktionalitet, konsistens och användbarhet.

Iphone säkerhetstips

iPhone-säkerhet spelar en viktig roll i din telefons liv. Även om iPhone är säkrare än Android, finns det fortfarande viktiga säkerhetstips du behöver följa.

10 vanligaste testfel för mobilappar

När din idé äntligen börjar materialiseras i den vackra appen du föreställde dig börjar du (eller blir mer praktisk) på att testa den. I allmänhet inte förbises,